Massiv terras te Herk-de-Stad

Meer details en informatie over Massiv terras te Herk-de-Stad

Na veel wikken en wegen besloten we om de terrafina Massiv planken te bestellen voor ons terras. Als doorwinterde "doe het zelver" leek me dit een makkelijke klus vermits we reeds vanaf de bestaande betonvloer konden vertrekken.

  • Plaatsen draagstructuur
  • Plaatsen terrasplanken
  • Afwerking
  • Model Massiv
  • Stijl : Glad - Grijsbruin

In samenspraak met de leverancier hebben we de draagstructuur op regelbare steunen (tegeldragers) geplaatst. Een perfecte beslissing zo bleek tijdens het uitlijnen van de draagbalken.

De betonvloer vertoonde her en der toch wat hoogteverschillen die we nu moeiteloos konden opvangen. Na het leggen van alle balken hebben we toch nog een dag gespendeerd aan het perfect uitlijnen van alle steunen, het resultaat is een mooie vlakke vloer.

Het plaatsen van de planken zelf is zeer gemakkelijk met de bijgeleverde montageclips. Er zijn enkele basisregels die men moet aanhouden, maar een perfecte montagehandleiding met veel foto's maakt het duidelijk.

Het materiaal op zich is zeer aangenaam om te verwerken, geen splinters, geen speciale gereedschappen, geen nagels, enkel de startclipsen dienen geschroefd te worden.

Het resultaat mag gezien en gevoeld worden!